Tiedätkö, miten organisaatiosi compliance-kultturia on mahdollista kehittää oikeaan suuntaan?

Tiedätkö, miten organisaatiosi compliance-kultturia on mahdollista kehittää oikeaan suuntaan?

Vastuullisuus, compliance, eettiset toimintatavat ovat tämän päivän MUST. Näitä edistetään luomalla ja vaalimalla oikeanlaista kulttuuria organisaatiossa. Tiedätkö, miten organisaatiosi compliance-kultturia on mahdollista kehittää oikeaan suuntaan? Miten lanseerata eettiset toimintaperiaatteet Y-sukupolvelle? Osallistu keskusteluun ja tule lunastamaan uusia ajatuksia ja konkreettisia ideoita ilmoittautumalla IIA:n teemapäivään 10.5. Luvassa mahtavia puheenvuoroja ja hyvää keskustelua!

Niina Ratsula
Niina Ratsula
Niina Ratsula on toiminut kymmenen vuoden ajan kansainvälisissä sisäisen valvonnan, sisäisen tarkastuksen, yritysetiikan ja compliancen asiantuntijatehtävissä mm. Nokiassa ja Kemirassa.