Paras oppimiskokemus tapahtuu ryhmässä

Paras oppimiskokemus tapahtuu ryhmässä

Mielestäni parhain oppimiskokemus ja voimaantuminen tapahtuu ryhmässä – keskustellen ja kysyen. Vaikka lukisit kuinka paljon kirjoja ja katsoisit dokumentteja, opit niistä luultavasti enemmän, jos voit keskustella niistä toisten kanssa.

Eettisesti oikein toimisesta olen ollut jo pitkään kiinnostunut, mutten oikein tuntenut ihmisiä keiden kanssa olisin voinut jakaa ajatuksia aiheesta. Ja koska eettisesti oikein toimiminen on äärimmäisen mielenkiintoista tärkeää, olisin halunnut puhua siitä koko ajan!

Kokemuksia koulutuksesta

Pari kuukautta sitten osallistuin valmennukseen ja pääsin siellä sellaiseen ympäristöön, jossa pystyin jakaa ajatuksiani ja keskustelemaan oikein toimimisesta. Ryhmämme koostui eri ikäisistä ja eri aloilla olevista, mutta jaoimme saman ajatuksen – eettisesti oikein toimiminen on tärkeää. Opimme yhdessä uutta, jaoimme omia kokemuksiamme ja tsemppasimme toisiamme erilaisia ongelmia varten. Kurssilla etenkin korostui, että mitä monipuolisempi porukka, sitä mielenkiintoisemmaksi keskustelu menee! Niina tarjosi mehukkaita esimerkkejä työelämästä ja opetti meitä kyseenalaistamaan ajatusmallejamme. Kurssista ei ollut pelkästään hyötyä työelämää varten, vaan koko elämää varten. Oikein toimimista ei kannata jättää ainoastaan työpaikalle, vaan sen voi oppia jalkauttamaan koko elämään. Tähän auttaa mielestäni se, että aiheesta keskustellaan ja pohditaan, koska oikealla polulla pysyminen voi helposti unohtua. Itse toki hyödyin kurssista myös siten, että pääsin Code of Conduct Companylle töihin, mutta rehellisesti kurssia suosittelisin ilman tätä työpaikkaakin. Takaan sen, että kurssin jälkeen myös sinä haluat puhua enemmän oikein toimimisesta. Seuraava etävalmennus järjestetään 13.5 ja jos haluat ilmoittautua, löydät sen tästä.

Nyt kriisin keskellä ei kannata jäädä himmailemaan oikein toimimisen suhteen!

Noora

Ota yhteyttä

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

Käyntiosoite: Bulevardi 21 (sopimuksen mukaan)

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia