Digitaaliset koulutukset eettisistä toimintaperiaatteista henkilöstölle

Uskomme, että oikein toimimisen kulttuuri ei synny pakottamalla ihmisiä noudattamaan sääntöjä tai pelottelemalla huonon toiminnan seurauksista. Sen sijaan uskomme ihmisten aitoon haluun toimia oikein ja tehdä omien arvojensa mukaisia päätöksiä. Yrityksen vastuullinen (tai vastuuton) toiminta muodostuu sen ympärillä toimivien ihmisten päätöksistä. Uskomme, että viestintä on silloin vaikuttavaa kun se auttaa ihmisiä tunnistamaan eettisiä dilemmatilanteita ja tekemään eettisesti kestäviä päätöksiä.

Nämä uskomukset mielessä autamme organisaatioita luomaan vaikuttavaa ja merkityksellistä viestintää. Olemme toteuttaneet lukuisille globaaleille ja lokaaleille yrityksille Code of Conduct  ja Compliance -teemaisia e-learning koulutuksia yli kymmenellä eri kielellä.

Miten voimme olla avuksi?

Jos vaikuttava henkilöstön kouluttaminen on sinun organisaatiosi agendalla, olemme tukenasi muun muassa seuraavanlaisten sisältöjen tuottamisessa:

  • Henkilöstölle tai sidosryhmille suunnattujen digitaalisten koulutusten (eLearning) käsikirjoitus ja tekninen toteutus
  • Sisällöntuotanto ja visuaalinen toteutus vastuullisuusviestintään mm. blogien, oppaiden, julisteiden ja esitteiden muodossa
  • Koulutusten ja työpajojen järjestäminen face to face tai etäyhteyksin tukemaan digitaalista koulutusmateriaalia.
  • Kokonaisvaltaisen viestintästrategian laatiminen vastuullisuus- ja compliance-viestinnälle

Haluatko kuulla (tai nähdä) lisää?

Olemme luoneet muutamia demoja toteuttamistamme koulutuksista. Toivomme sinun saavan näistä inspiraatiota oman koulutuksen suunnitteluun. Autamme mielellään sinua löytämään juuri sinun organisaatiollesi merkityksellisen tavan viestiä ja kouluttaa vastuullisista toimintatavoista.

Code of Conduct -verkkokoulutukset

Code of Conductit ovat ydinosaamistamme ja olemmekin luoneet jo lukuisille organisaatiolle oman digitaalisen Code of Conduct koulutuksen. Käy selaamassa esimerkkikoulutustamme ja inspiroidu!

Animaatioita viestinnän tueksi

Moni yritys on valinnut animaatiot yhdeksi keinoksi tukea vastuullisten toimintatapojen viestintää. Animaatiot toimivat hyvin osana laajempia verkkokoulutuksia, mutta niitä voi soveltaa hyvin myös ”teasereina” aihepiiriin esimerkiksi intrassa.

Verkkokoulutus korruption ja lahjonnan torjunnasta

Korruptiontorjunta on monessa yrityksessä viime vuosina korostunut teema. Yksi tärkeimmistä korruption ehkäisyn keinoista on lisästä henkilöstön ymmärrystä korruption eri muodoista sekä siitä, miten korruptiota havaitessaan tulisi toimia. Katso seuraava esimerkki suositusta korruptio online-koulutuksesta, joka on hyödynnettävissä sellaisenaan taikka räätälöitynä oman organisaatiosi käyttöön!

Ota yhteyttä

Code of Conduct Company.

Mannerheiminaukio 1 A,
Helsinki, Finland

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821

Y-tunnus: 2369201-1

Verkkolaskuosoite: 003723692011
Operaattori: Maventa (003721291126)

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia