Eettisten toimintaperiaatteiden kouluttaminen ja viestintä

Uskomme, että oikein toimimisen kulttuuri ei synny pakottamalla ihmisiä noudattamaan sääntöjä tai pelottelemalla huonon toiminnan seurauksista. Sen sijaan uskomme ihmisten aitoon haluun toimia oikein ja tehdä omien arvojensa mukaisia päätöksiä. Yrityksen vastuullinen (tai vastuuton) toiminta muodostuu sen ympärillä toimivien ihmisten päätöksistä. Uskomme, että viestintä on silloin vaikuttavaa kun se auttaa ihmisiä tunnistamaan eettisiä dilemmatilanteita ja tekemään eettisesti kestäviä päätöksiä.

Nämä uskomukset mielessä autamme organisaatioita luomaan vaikuttavaa ja merkityksellistä viestintää. Olemme toteuttaneet lukuisille globaaleille ja lokaaleille yrityksille Code of Conduct  ja Compliance -teemaisia e-learning koulutuksia yli kymmenellä eri kielellä.

Miten voimme olla avuksi?

Jos vaikuttava henkilöstön kouluttaminen on sinun organisaatiosi agendalla, olemme tukenasi muun muassa seuraavanlaisten sisältöjen tuottamisessa:

  • Henkilöstölle tai sidosryhmille suunnattujen digitaalisten koulutusten (eLearning) käsikirjoitus ja tekninen toteutus. Digitaalinen koulutus on mahdollista toteuttaa joko Code of Conduct Academyn kautta tai SCORM-pakettina LMS-järjestelmään toimitettuna.
  • Sisällöntuotanto ja visuaalinen toteutus vastuullisuusviestintään mm. blogien, oppaiden, julisteiden ja esitteiden muodossa.
  • Koulutusten ja työpajojen järjestäminen face to face tai etäyhteyksin tukemaan digitaalista koulutusmateriaalia.
  • Kokonaisvaltaisen viestintästrategian laatiminen vastuullisuus- ja compliance-viestinnälle.

Haluatko kuulla (tai nähdä) lisää?

Olemme luoneet muutamia demoja toteuttamistamme koulutuksista ja viestinnän välineistä. Toivomme sinun saavan näistä inspiraatiota oman suunnittelusi tueksi. Autamme mielellään sinua löytämään juuri sinun organisaatiollesi merkityksellisen tavan viestiä ja kouluttaa vastuullisista toimintatavoista.

Ota yhteyttä

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

Käyntiosoite: Bulevardi 21 (sopimuksen mukaan)

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia