Rekrytointi

Haluatko olla mukana rakentamassa oikein toimimisen kulttuuria?

Code of Conduct Company etsii asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi pientä tiimiämme, jonka missiona on oikein toimimisen kulttuurin edistäminen työelämässä.

Autamme asiakkaitamme rakentamaan vastuullista ja eettisesti kestävää työelämää tarjoamalla laadukkaita palveluita seuraavilla osa-alueilla: Ethics & Compliance -ohjelmat, Yritysvastuu, Sisäinen valvonta, riskienhallinta ja hyvä hallinto sekä Sisäinen tarkastus. 

Työnkuvaasi kuuluu monipuolisesti avustamista erilaisissa asiakastoimeksiannoissa, joissa sinulla on mahdollisuus painottaa työtä oman kiinnostuksen kohteesi ja osaamisesi mukaan. Asiakasprojektina saattaa olla esimerkiksi asiakkaan eettisen yrityskulttuurin tilan kartoitus, riippumattoman sisäisen tarkastuksen toimeksiannon toteutus, riskityöpajan vetäminen taikka sisällöntuotanto asiakkaan Code of Conduct -verkkokoulutukseen. Pääset myös kehittämään Code of Conduct Academy -palvelua ja muuta liiketoimintaamme ja sinulla on merkittävä rooli koko yrityksen viestinnän suunnittelussa ja toteuttamisessa sekä asiakassuhteiden kehittämisessä.  

Mitä toivomme sinulta?

  • perusymmärrystä keskeisestä liiketoiminnastamme (compliance, yritysvastuu, sisäinen tarkastus, sisäinen valvonta) sekä intoa ja halua sukeltaa syvemmälle
  • relevanttia koulutustaustaa ja työkokemusta, joka auttaa missiomme edistämisessä
  • kehittämishaluista ja ennakkoluulotonta mieltä
  • sujuvaa kirjallista ja suullista kielitaitoa sekä suomeksi että englanniksi
  • ennen kaikkea intohimoa kehittää oikein toimimisen kulttuuria työelämässä

Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta ja halua panostaa laadukkaan asiakaskokemuksen tuottamiseen. Arvostamme myös asioiden kyseenalaistamista, virheiden kautta oppimista ja luovaa, ennakkoluulotonta ajattelua ja suhtautumista tekemiseen. Arvojemme mukaisesti toimit läpinäkyvästi, autenttisesti, sydämellä –  ympäröiviä ihmisiä ja luontoa kunnioittaen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja uudenlaisen tehtäväkokonaisuuden pienessä asiantuntijaorganisaatiossamme, ja mahdollisuuden kehittyä roolissasi omien kiinnostusten kohteidesi mukaisesti. Pääset mukaan osaksi Suomen huippuasiantuntijoista koostuvaa yhteistyöverkostoamme, jolta voit oppia jokainen päivä jotain uutta. 

Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 30.11.2021 osoitteeseen niina@codeofconduct.fi

Kerro hakemuksessasi, minkälaisissa työtehtävissä haluaisit itsesi nähdä osana tiimiämme ja miten voisimme parhaiten tukea osaamisesi kehittämistä tulevien vuosien aikana!

Mikäli haluat tehdä töitä tuntisopimuksella tai lyhennettyä työaikaa, tämä sopii erinomaisesti – kerrothan toiveesi hakemuksessasi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niina Ratsula (niina@codeofconduct.fi. / +358 50 486 9821).