Tiimi

 • Niina Ratsula

  Niina Ratsula

  Perustaja, eettisen ja vastuullisen liiketoiminnan asiantuntija

  Perustin Code of Conduct Companyn vuonna 2018, sillä mielestäni suomalainen työelämä kaipasi enemmän inhimillisyyttä, vastuullisuutta ja hyvää hallintoa. Ennen yrittäjän uraani toimin Nokialla ja Kemiralla monipuolisissa tehtävissä samojen teemojen parissa. Vastaan kaikista asiakasprojekteistamme, inspiroivan tiimin tukeen tarvittaessa tukeutuen.

  050 486 9821
  niina@codeofconduct.fi

 • Kaisa Tainio-Keinonen

  Kaisa Tainio-Keinonen

  Digitaalisen oppimisen asiantuntija

  Toteutan Code of Conduct Companylle monipuolisia digitaalisia koulutuskokonaisuuksia yhteistyössä muun tiimin kanssa. Innostun verkko-oppimisen pedagogiikasta, ja koska oikein toimimisen kulttuuri ja työn merkityksellisyys ovat minulle tärkeitä, olen iloinen saadessani olla osa tätä tiimiä!

  www.yhtraining.fi

  044 970 2058
  kaisa@yhtraining.fi

 • Päivi Wargh

  Päivi Wargh

  Graafinen suunnittelija

  Toimin graafisena suunnittelijana Code of Conduct Companylla. Työni koostuu esimerkiksi oppaiden ja raporttien taitoista, verkkokurssitoteutusten visuaalisesta suunnittelusta ja someviestinnän kuvituksesta. Parasta työssäni onkin sen monipuolisuus ja vieläpä näin tärkeän aiheen tiimoilla.


  paivi@codeofconduct.fi

 • Juho Rasa

  Juho Rasa

  Myynti- ja viestintäkoordinaattori

  Eettiset ja eksistentiaaliset kysymykset ovat kiehtoneet minua aina. Intohimoni yrityskulttuuriin ja eettisesti kestävään liiketoimintaan syttyi yliopiston yritysvastuu ja -etiikka -kurssilla, jonka jälkeen päädyin keskustelemaan elinkeinoelämän yhteiskuntavastuusta Niinan kanssa – ja loppu onkin historiaa.

  0400560249
  juho@codeofconduct.fi

 • Noora Piippo

  Noora Piippo

  Projektiassistentti

  Suhtaudun intohimoisesti vastuullisuuteen sen kaikissa muodoissaan. Sisälläni elää pieni maailman pelastaja, joka ei anna ummistaa silmiä väärinkäytöksiä kohtaan. Tässä työssä pääsen edistämään oikein toimimisen kulttuuria ja jalkauttamaan sitä mahdollisimman moneen yritykseen. Onni olla mukana tämän sanoman levittämisessä!

  0440230595
  noora@codeofconduct.fi

 • Salla Vaittinen

  Salla Vaittinen

  Sisällöntuottaja

  Kiinnostuin eettisyydestä ja yrityskulttuurista, kun ymmärsin niiden olevan vaikuttava tekijä työyhteisöissä. Olen oppinut, että innostuminen on eteenpäin vievä voimavara, jota pitää vaalia, ja toivon että ihmisillä on tilaisuus innostua sekä myötäinnostua työyhteisössään.

  Vastuullani Code of Conduct Companylla on digitaalisten koulutusten suunnittelu ja sisällöntuotanto.

  0440950127
  salla@codeofconduct.fi

Ota yhteyttä

Code of Conduct Company.

Mannerheiminaukio 1 A,
Helsinki, Finland

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821

Y-tunnus: 2369201-1

Verkkolaskuosoite: 003723692011
Operaattori: Maventa (003721291126)

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia