SISÄLLÖNTUOTANTO JA VAIKUTTAJAVIESTINTÄ

Code of Conduct Companyn osaamisen ytimessä on sisällön suunnitelu ja tuotanto, jonka välityksellä orgniasaatiosi viestii henkilöstölle ja muille sidosryhmille, mitä eettiset arvot ja vastuullisuus käytännön tasolla tarkoittavat. Olemme apunasi luomalla merkityksellisiä sisältöjä sekä autamme viestinnän toteuttamisessa vaikuttajaviestinnän keinoin. 

SISÄLLÖNTUOTANTO

- Code of Conduct aiheiset videot

- Code of Conduct mobiilisovellukset

- Sisältösuunnitelu ja tuotanto luokkahuone- ja verkkokoulutuksiin

- Artikkelit, blogit ja muut julkaisut, jotka kirjoitetaan henkilöhaastatteluiden avulla 

VAIKUTTAJAVIESTINTÄ

B2B -vaikuttajaviestinnässä on kyse kaupallisesta yhteistyöstä, jossa Code of Conduct Company auttaa yritystäsi viestimään organisaatiosi eettisistä ja vastuullisista toimintakäytännöistä. Jaamme sosiaalisen median välityksellä sisältöä, jonka tuottamisessa olemme mielellään myös mukana. Sisältöjen välityksellä autamme kertomaan yrityksesi tarinaa siitä, miten toimintanne arvot ja eettiset periaatteet näkyvät yrityksenne arjessa.

Mikäs sen parempi keino kertoa arvoistanne asiakkaillenne, nykyisille ja tuleville työntekijöille, sijoittajille ja muille sidosryhmille, kuin tarinat työntekijöiden äänellä? 

Näin se toimii käytännössä:

- Suunnittelemme yhdessä sisältöstrategian: mikä on ydinviesti, jonka haluatte kertoa toiminnastanne? Miten se kerrotaan? Tämä voi koostua henkilöhaastatteluiden pohjalta kirjoitetuista tarinoista, videoista, podcasteista - mikä parhaiten sopii organisaatiollenne! 

- Code of Conduct Company tuottaa sisällöt yhteistyössä kumppaniverkostonsa kanssa, organisaatiosi sisäisen viestinnän linjauksia kunnioittaen. voimme hyödyntää myös valmista sisältöä.

- Sisällöt julkaistaan Bonfire -bisnesmediassa kaupallisena yhteistyönä. Voitte vapaasti hyödyntää sisältöä myös omissa viestintäkanavissanne. 

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä niin ideoidaan yhdessä organisaatiollesi toimiva konsepti!

CONTACT

--

NIINA RATSULA

Ethics & Compliance Adviser

CEO & Founder of Code of Conduct Company Oy

--

niina.ratsula(a)codeofconduct.fi
www.codeofconduct.fi

tel. +35850 486 9821

  • Black YouTube Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon
  • Twitter - Black Circle

© 2020 Code of Conduct Company | Y-tunnus 2369201-1 | Mannerheiminaukio 1 A, Helsinki, Finland | Tietosuoja