KOULUTUKSET

CODE OF CONDUCT ACADEMY

Code of Conduct Academy -palvelustamme löydät verkkovalmennuksia ja digitaalisia koulutuksia jatkuvasti päivittyvästä valikoimastamme. Academy tarjoaa kolmenlaisia koulutuksia:

ONLINE-VALMENNUKSET vaihtoehtona perinteisille luokkahuonekoulutuksille

VERKKOKURSSIT tunnin kestävinä videomuotoisina täsmäkoulutuksina

VERKKOVALMENNUKSET intensiiviseen ja interaktiiviseen oppimiseen

Kysy myös lisenssejä laajempaan tarpeeseen!

ONLINE-VALMENNUKSET

Online-valmennukset korvaavat toistaiseksi kaikki luokkahuonekoulutuksemme. Nämä ovat verkon välityksellä reaaliajassa tapahtuvia koulutuksia ennakkoon ilmoitettuina ajankohtina. Saat ennen valmennusta tunnukset webinaarialustalle ja koulutuksen aikana voit esittää kysymyksiä valmentajalle ja muille kurssilaisille.

WHISTLEBLOWING-KANAVAT KÄYTÄNNÖSSÄ

16.4.2020 ONLINE

EU hyväksyi vuoden 2019 lokakuussa nk. whistleblower-direktiivin, joka tulee kansallisesti voimaan vuonna 2021.

Direktiivi velvoittaa yli 50 henkilöä työllistäviä yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita järjestämään väärinkäytösepäilyjen tai -huolien ilmoitus- eli whistleblowing-kanavan. 

Tässä koulutuksessa saat käytännön vinkkejä, miten huomioida direktiivin vaatimukset organisaatiosi toiminnassa.

16.4.2020 klo 9.00 - 11.30

250 € + alv

PSYKOLOGINEN TURVALLISUUS VÄÄRINKÄYTÖSTEN EHKÄISYSSÄ

22.4.2020 ONLINE

Tiedämme, että psykologinen turvallisuus lisää tiimien innovointia ja tuottavuutta. Mutta mikä merkitys sillä on väärinkäytösten ehkäisyssä? Miten riskienhallinnan ammattilaisten, compliance -toiminnon tai vaikkapa sisäisen tarkastuksen tulisi tarkastella psykologisen turvallisuuden toteutumista?

Koulutuksessa saat tutkittua tietoa, konkreettisia vinkkejä ja uusia ajatuksia aiheesta!

22.4.2020 klo 9-11.30

250 € + alv

OIKEIN TOIMIMISEN KULTTUURI

13.5.2020 ONLINE

Eettisesti kestävän organisatiokulttuurin merkitys korostuu kriisin keskellä. Tämän valmennuksen tavoitteena on kasvattaa osallistujien ymmärrystä niistä tekijöistä, joista eettisesti kestävä, arvojohdettu yrityskulttuuri muodostuu, ja miten sellaista voidaan menestyksekkäästi johtaa ja kehittää, etenkin nyt kriisin silmässä.

Valmennuksen keskiössä ovat konkreettiset, käytännönläheiset askelmerkit organisaation eettisten periaatteiden kirkastamiseksi, koko työyhteisö osallistaen.

13.5.2020 klo 9.00 - 15.30

490 € + alv

VERKKOKURSSIT

Verkkokurssimme ovat valmiita, kompakteja videomuotoisia koulutuksia. Yksi kurssi sisältää videomateriaalia noin tunnin verran. Voit halutessasi testata oppimaasi lyhyellä lopputestillä. Ostaessasi kurssin sinulla on 30vrk pääsy materiaaliin ostohetkestä lukien. 

EETTISTEN PERIAATTEIDEN RAKENTAMINEN

Tässä koulutuksessa saat eväät eettisten periaatteiden luomiseen ja jalkauttamiseen organisaatiossasi. Lisäksi opit miten eettisten periaatteiden vastaiseen toimintaan tulee ja kannattaa puuttua.

Suosittelemme ostamaan tämän kurssin yhdessä Code of Conduct -verkkovalmennuksen kanssa, joka syventää valmiuksiasi rakentaa onnistuneet eettiset periaatteet organisaatiollesi.

Hinta 30 vrk

99 € + alv

VASTUULLINEN ESIMIES JA JOHTAJA

Tämä videokoulutus on kaikille ihmisten ja itsensä johtajille, jotka haluavat varmistaa, että he omalla toiminnallaan edistävät oikein toimimisen kulttuuria.

Koulutuksessa pohditaan, mitä vastuullinen johtaminen on ja mistä muodostuu eettinen työyhteisö.

Koulutuksessa saat konkreettisia eväitä oman johtamisesi tueksi.

Hinta 30 vrk

99 € + alv

YRITYSVASTUU JA VÄÄRINKÄYTÖSTEN EHKÄISY

Tässä valmennuksessa lähdetään liikkeelle vastuullisen liiketoiminnan perusteista: mitä on sosiaalinen, taloudellinen ja ympäristövastuu ja miten yrityksesi voi lähteä liikkeelle yritysvastuun kehittämisessä. 

Koulutuksen toisessa osiossa kuulet, miten ehkäistä ja tunnistaa väärinkäytöksiä ja eettisiä huolenaiheita organisaatiossa, ja mitkä ovat parhaat käytännöt niiden käsittelemiseen.

Hinta 30 vrk

99 € + alv

VERKKOVALMENNUKSET

Verkkovalmennuksemme ovat intensiivisiä valmennuksia, jotka on tarkoitettu käytäväksi pidemmän ajan kuluessa, esimerkiksi yksi moduuli viikossa/päivässä. Verkkovalmennuksien kokonaiskesto riippuu siitä, kuinka syvällisesti ryhdyt aihetta pohtimaan. Näille kursseille kannattaa siis varata reilusti aikaa, jotta saat aidosti apua omaan ajatteluusi!

CODE OF CONDUCT - VALMENNUS

Tämä intensiivinen verkkovalmennus antaa sinulle valmiudet laatia ja jalkauttaa organisaatiollesi eettiset periaatteet. Sisältö koostuu laajasta tekstimateriaalista, case-harjoituksista, tehtävistä ja mallipohjista, joita voit suoraan hyödyntää omassa organisaatiossa. Kurssin suorittamiselle kannattaa varata aikaa vähintään yksi työpäivä ja voit käydä sen myös osissa. Palautteen mukaan tämä kurssi vie sinut mennessään pohtimaan työelämän eettisyyttä laajemmassa mittakaavassa!

Hinta 3kk lisenssi

99 € + alv

COMPLIANCEN PERUSTEET

Compliance-ohjelman tavoitteena on varmistaa, että yrityksessä noudatetaan lakeja ja yhdessä sovittuja ohjesääntöjä. Tässä verkkokoulutuksessa käydään läpi compliancen keskeiset teemat. Kurssi sopii johdannoksi kenelle tahansa aiheesta kiinnostuneelle ja sen voi räätälöidä myös yrityskohtaiseen henkilöstön kouluttamiseen.

Hinta 3kk lisenssi

99 € + alv

VERKKOAKATEMIAN VIP -LISENSSI

Kiinnostaako useampi Code of Conduct Academyn kurssi? VIP-lisenssillä saat rajattoman pääsyn kaikkiin digitaalisiin verkkokoulutuksiin ja -valmennuksiin, joita julkaistaan jatkuvasti myös lisää.

Oletko kiinnostunut yli 3kk käyttöoikeudesta tai VIP-lisenssistä koko tiimillesi? Ota yhteys info@codeofconduct.fi niin räätälöidään juuri sinulle tai tiimillesi sopiva verkkokoulutuskokonaisuus. Otamme aina mielellään myös vastaan toiveita uusista koulutuskokonaisuuksista.

Hinta 3kk lisenssi

299 € + alv

MITEN SAAN PÄÄSYN VERKKOKOULUTUKSIIN?

Code of Conduct Academyn kaikki tuotteet on rakennettu Vuolearning -alustalle ja ne ovat myynnissä Oppia-palvelun kautta. Halutessasi ostaa koulutuksen, toimi näin:

1. Klikkaa "Lue lisää" painiketta haluamasi koulutuksen kohdalla.

2. Lisää koulutus ostoskoriin ja maksa ostoksesi luottokortilla tai laskulla. Voit ostaa samalla kertaa useamman koulutuksen.

3. Maksamisen jälkeen saat vahvistussivun. HUOM: Sinun täytyy tässä kohtaa erikseen aktivoida tuote antamalla kurssiosallistujan nimi ja sähköpostiosoite.

4. Aktivoimisen jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiin kutsun koulutusalustalle. Kutsuviesti tulee vuolearning-osoitteesta. Tarkistathan tässä kohtaa myös roskapostisi, mikäli et heti löydä viestiä.

5. Klikkaa kutsuviestistä löytyvää linkkiä ja rekisteröidy vielä Vuolearning-alustalle. Jatkossa löydät kaikki Verkkoakatemian kurssit, joihin sinulla on käyttöoikeus samasta paikasta. Ota tunnuksesi ja salasana talteen!

6. Pääset kurssimateriaaliin käsiksi 3kk ajan ostohetkestä Vuolearning-tunnuksillasi.

Palvelemme sinua kaikissa Code of Conduct verkkoakatemian kysymyksissä osoitteessa info(at)codeofconduct.fi. 

PALAUTETTA KURSSIOSALLISTUJILTA

Materiaalista olen saanut paljon lisäajateltavaa omaan esimiestyöhän ja työyhteisön toiminnan sekä oman johtamistavan arviointiin.

- Timo, esimies

CODE OF CONDUCT vERKKO-VALMENNUS

Kurssi toimii hyvänä perehdyttäjänä teemaan, mutta myös syvemmällä compliance-teemassa oleva saa ajattelemisen aihetta ja jäsenneltyä tietoa eettisen ohjelman laatimisesta, implementoinnista ja valvonnasta.

- Jutta, juristi

COMPLIANCEN PERUSTEET VERKKO-VALMENNUS
 

"Hyvä kokonaisuus ja hyvin rakennetut esimerkit. Kiitos!"

- Marja, compliance officer

CODE OF CONDUCT vERKKO-valmennus

CONTACT

--

NIINA RATSULA

Ethics & Compliance Adviser

CEO & Founder of Code of Conduct Company Oy

--

niina.ratsula(a)codeofconduct.fi
www.codeofconduct.fi

tel. +35850 486 9821

  • Black YouTube Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon
  • Twitter - Black Circle

© 2020 Code of Conduct Company | Y-tunnus 2369201-1 | Mannerheiminaukio 1 A, Helsinki, Finland | Tietosuoja