Autamme viemään valvonta- ja tarkastustoimintonne seuraavalle tasolle

Suurin osa organisaatioissa tapahtuvista virheistä, tehottomuuksista, laiminlyönneistä ja väärinkäytöksistä johtuu asianmukaisen sisäisen valvonnan ja ohjauksen puutteesta. Kun asiat menevät pieleen, on ensimmäinen kysymys: kenellä oli valvontavastuu ja miten sitä toteutettiin?

Meillä on vuosikymmenen kokemus laadukkaiden sisäisen tarkastuksen ja valvonnan palveluiden strategisesta suunnittelusta, toteuttamisesta ja kouluttamisesta.

Tarkastuspalveluita vankalla ammattitaidolla

Teemme työtä sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla. Ammattilaisillamme on sisäisen tarkastuksen kansainvälinen ammattitutkinto (Certified Internal Auditor), ja olemme vahvasti mukana myös Suomessa kehittämässä sisäisten tarkastajien ammattiosaamista muun muassa kouluttamalla CIA-tutkintoon valmistautuvia kokelaita sekä vastaamalla Sisäisen tarkastuksen johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon toteuttamisesta HAMIssa.

Sisäinen tarkastus

Ulkoistettuna sisäisen tarkastuksen toimintona toimimisen lisäksi autamme asiakkaitamme muun muassa sisäisen tarkastuksen strategisessa suunnittelussa, toimintasuunnitelman laatimisessa, laadunvarmistuksessa sekä toimeksiantojen toteuttamisessa. Olemme tukeneet asiakkaitamme myös sisäisen tarkastuksen toiminnon perustamisessa (mm. toimintaohjeen (Audit Charter) laatiminen, vuosisuunnitelman laatiminen, avustaminen tarkastusjohtajan rekrytoinnissa).

Tarjoamme myös koulutusta ja sparrausta sekä johtoryhmälle, tarkastusvaliokunnalle ja hallitukselle että sisäisen tarkastuksen henkilöstölle. Tarkastustiimimme koostuu omien asiantuntijoidemme lisäksi ammattitaitoisesta kumppaniverkostosta, jonka johdosta voimme ottaa haltuun laajojakin sisäisen tarkastuksen toimeksiantokokonaisuuksia.

Sisäinen valvonta

Sisäinen valvonta on johtamis- ja hallintojärjestelmän osa, jonka tavoitteena on auttaa organisaatiota saavuttamaan päämääränsä. Se muodostuu kaikista niistä prosesseista ja toimintatavoista, jotka auttavat hallitsemaan tavoitteiden saavuttamista uhkaavia riskejä. Kyse ei ole pelkästään kirjallisista ohjeista ja säännöistä ja niiden mukaisen toiminnan tarkastamisesta, vaan ennen kaikkea kyse on ihmisistä ja toimintakulttuurista – kirjoitetuista ja kirjoittamattomista säännöistä.

Autamme asiakkaitamme sisäisen valvonnan järjestämisessä ja dokumentoinnissa, avainprosessien ja -kontrollien tunnistamisessa, toimivuuden arvioinnissa ja itsearvioinnin fasilitoinnissa.

Tarkastustoiminta on nostanut esille oleellisia asioita ja ehdotetut toimenpiteet osuvat keskeisiin prosesseihin. Hyvää työtä ja selkeitä raportteja, jotka tuovat koko organisaatiollemme uutta näkökulmaa. Suosittelen Code of Conduct Companya lämpimästi.

Talousjohtaja, Antell

Asiakkaitamme

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821