Compliance-koulutus Hanselin henkilöstölle

COMPLIANCE KOULUTUS (ETÄ- JA LIVE-OSALLISTUJILLE) HENKILÖSTÖLLE

Osana Hanselin compliance-ohjelman jalkautustyötä järjestimme koko henkilöstölle aamupäivän koulutuksen aiheesta ”Compliance-kulttuurin rakentaminen”. Osallistujille lähetettiin ennen koulutusta lyhyt kysely, jonka tavoitteena oli kartoittaa complianceen liittyviä arjen havaintoja ja onnistumisia sekä virittää osallistujat tulevan koulutuksen aiheeseen. Ennakkotehtävä purettiin ryhmätehtävien avulla osana koulutusta. Koulutuspäivä oli vuorovaikutteinen ja esitys keräsi lopuksi paljon kiitosta.  

Koulutuspalautteita:

Olipas mielenkiintoinen aamupäivä ja hyvä aihe! Kiitos Niinalle ja kollegoille!

Erinomainen, vuorovaikutteinen aamupäivä. Kiitos paljon, Niina R & työkaverit!

Kiitos, tosi hyvä setti tänään 🙂

Hyvä veto, kiitos koulutuksesta, Niina R!

Mainio koulutus, kiitos Niina R!

KIINNOSTAAKO KOULUTUS OMALLE HENKILÖSTÖLLESI?

Kiinnostaako digitaalinen koulutus omalle henkilöstöllesi?

Olemme luoneet muutamia demoja toteuttamistamme koulutuksista. Toivomme sinun saavan näistä inspiraatiota oman koulutuksen suunnitteluun. Autamme mielellään sinua löytämään juuri sinun organisaatiollesi merkityksellisen tavan viestiä ja kouluttaa vastuullisista toimintatavoista.

Code of Conduct -koulutukset

Code of Conductit ovat ydinosaamistamme ja olemmekin luoneet jo lukuisille organisaatiolle oman digitaalisen Code of Conduct koulutuksen. Pyydä tunnareita demo-kurssiimme, josta näet käden- ja ajatustenjälkeämme!

Animaatioita viestinnän tueksi

Moni yritys on valinnut animaatiot yhdeksi keinoksi tukea vastuullisten toimintatapojen viestintää. Animaatiot toimivat hyvin osana laajempia verkkokoulutuksia, mutta niitä voi soveltaa hyvin myös ”teasereina” aihepiiriin esimerkiksi intrassa.

Ota yhteyttä

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

Käyntiosoite: Bulevardi 21 (sopimuksen mukaan)

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia