Tiimi

 • Niina Ratsula

  Niina Ratsula

  Perustaja, eettisen ja vastuullisen liiketoiminnan asiantuntija

  Perustin Code of Conduct Companyn vuonna 2018, sillä mielestäni suomalainen työelämä kaipasi enemmän inhimillisyyttä ja hyvää hallintoa. Olen toiminut aiemmin Nokialla ja Kemiralla monipuolisissa tehtävissä samojen teemojen parissa. Olen kiitollinen, että asiakastyön kautta saan olla mukana lukuisten organisaatioiden kanssa edistämässä oikein toimimisen kulttuuria.

  050 486 9821
  niina@codeofconduct.fi

 • Sanna Kalliokoski

  Sanna Kalliokoski

  Asiantuntija, hyvä hallintotapa, riskienhallinta & compliance

  Code of Conduct Companylla autan asiakkaitamme varmistamaan heidän prosessiensa, riskienhallinnan ja hallintotavan sääntöjenmukaisuutta. Minulle on tärkeää vaikuttaa työlläni yritysten eettisyyden kehittymiseen. Olen ehdoton siinä, että yhdessä kehittämämme ratkaisut toimivat käytännössä.

  050 560 4573
  sanna@codeofconduct.fi

 • Kia Karvetti

  Kia Karvetti

  Asiantuntija, viestintä & kulttuuri

  Vastaan Code of Conduct Companyn viestinnästä ja autan asiakkaitamme erityisesti vastuullisen yrityskulttuurin ja verkko-oppimisen projekteissa. Koulutukseltani olen antropologi ja innostun vastuullisuusviestinnästä ja ihmislähtöisyydestä. Olen ilolla rakentamassa huipputiimin kanssa kestävämpää ja inhimillisempää työelämää.

  050 336 8868
  kia@codeofconduct.fi

Kumppanit

 • Kaisa Tainio-Keinonen

  Kaisa Tainio-Keinonen

  Asiantuntija, digitaalinen oppiminen

  Toteutan Code of Conduct Companylle monipuolisia digitaalisia koulutuskokonaisuuksia yhteistyössä muun tiimin kanssa. Innostun verkko-oppimisen pedagogiikasta, ja koska oikein toimimisen kulttuuri ja työn merkityksellisyys ovat minulle tärkeitä, olen iloinen saadessani olla osa tätä tiimiä!

 • Päivi Wargh

  Päivi Wargh

  Graafinen suunnittelija

  Toimin graafisena suunnittelijana Code of Conduct Companylla. Työni koostuu esimerkiksi oppaiden ja raporttien taitoista, verkkokurssitoteutusten visuaalisesta suunnittelusta ja someviestinnän kuvituksesta. Parasta työssäni onkin sen monipuolisuus ja vieläpä näin tärkeän aiheen tiimoilla.

 • Tytti Saarinen

  Tytti Saarinen

  Perustajaosakas, Tvenda Oy

  Teemme Code of Conduct Companyn kanssa sisäisen tarkastuksen ja ilmoituskanavien käyttöön liittyvää yhteistyötä. Minulla on vahva kokemus erilaisten taloudellisten väärinkäytösten tutkimisesta, rahanpesututkinnoista, konkursseihin ja saneerauksiin liittyvistä erityistarkastuksista, vahinkolaskelmista sekä talousraportoinnista.

 • Viivi Lajunen

  Viivi Lajunen

  Perustajaosakas, Tvenda Oy

  Teemme Code of Conduct Companyn kanssa sisäisen tarkastuksen ja ilmoituskanavien käyttöön liittyvää yhteistyötä. Minulla on 10 vuoden kokemus muun muassa vaativista taloudellisista väärinkäytöstutkinnoista, vahinkolaskelmista, compliance-tarkastuksista sekä konkursseihin ja saneerauksiin liittyvistä erityistarkastuksista.

 • Satu Pahkala

  Satu Pahkala

  Perustaja, ToDD

  Teen yhteistyötä Code of Conduct Companyn kanssa liittyen vastuulliseen yritystoimintaan. Olen työskennellyt 20 vuotta eri toimialojen vastuullisuuskysymysten parissa. Kaikkein tärkeintä minulle on ymmärrys asioiden syy-seuraussuhteista ja mittakaavoista. Erikoisosaamistani ovat vastuullisuusstrategiat ja –ohjelmat, ESG DD-kartoitukset hankintaketjuissa, vastuullisuuden tavoitteet ja niiden mittaaminen.

Ota yhteyttä

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

Käyntiosoite: Bulevardi 21 (sopimuksen mukaan)

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia