Asiantuntijamme

 • Niina Ratsula

  Niina Ratsula

  Perustin Code of Conduct Companyn vuonna 2018, tavoitteenani edistää eettisesti kestävää liiketoimintaa ja työelämää. Ennen yrittäjyyttä toimin 12 vuotta pörssiyrityksissä saman mission parissa. Olen kiitollinen, että asiakastyön kautta olen saanut olla jo satojen organisaatioiden kanssa edistämässä oikein toimimisen kulttuuria.

  050 486 9821
  niina@codeofconduct.fi

 • Sanna Kalliokoski

  Sanna Kalliokoski

  Olen compliance-ohjelmien, riskienhallinnan ja kestävyysraportoinnin (CSRD) ammattilainen. Koulutan ja autan asiakkaitamme erilaisissa complianceen ja riskienhallintaan liittyvissä projekteissa sekä tuen heitä kestävyysraportointityön käynnistämisessä. Taloudellisen vastuun ja hyvän hallinnon teemat ovat myös lähellä sydäntäni. Olen ehdoton siinä, että yhdessä kehittämämme ratkaisut toimivat käytännössä.

  050 560 4573
  sanna@codeofconduct.fi

 • Kia Karvetti

  Kia Karvetti

  Autan asiakkaitamme kehittämään toimintaansa erityisesti eettisen yrityskulttuurin rakentamisen ja sosiaalisen vastuun näkökulmasta. Koulutukseltani olen antropologi ja tuonkin vastuullisuustyöhön ihmiskeskeistä näkökulmaa. Vastaan myös Code of Conduct Companyn viestinnästä. Olen ilolla rakentamassa huipputiimin kanssa kestävämpää ja inhimillisempää työelämää.

  050 336 8868
  kia@codeofconduct.fi

Kumppanit

 • Päivi Wargh

  Päivi Wargh

  Graafinen suunnittelija

  Toimin graafisena suunnittelijana Code of Conduct Companylla. Työni koostuu esimerkiksi oppaiden ja raporttien taitoista, verkkokurssitoteutusten visuaalisesta suunnittelusta ja someviestinnän kuvituksesta. Parasta työssäni onkin sen monipuolisuus ja vieläpä näin tärkeän aiheen tiimoilla.

 • Tytti Saarinen

  Tytti Saarinen

  Perustajaosakas, Tvenda Oy

  Teemme Code of Conduct Companyn kanssa sisäisen tarkastuksen ja ilmoituskanavien käyttöön liittyvää yhteistyötä. Minulla on vahva kokemus erilaisten taloudellisten väärinkäytösten tutkimisesta, rahanpesututkinnoista, konkursseihin ja saneerauksiin liittyvistä erityistarkastuksista, vahinkolaskelmista sekä talousraportoinnista.

 • Viivi Lajunen

  Viivi Lajunen

  Perustajaosakas, Tvenda Oy

  Teemme Code of Conduct Companyn kanssa sisäisen tarkastuksen ja ilmoituskanavien käyttöön liittyvää yhteistyötä. Minulla on 10 vuoden kokemus muun muassa vaativista taloudellisista väärinkäytöstutkinnoista, vahinkolaskelmista, compliance-tarkastuksista sekä konkursseihin ja saneerauksiin liittyvistä erityistarkastuksista.

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821