Code of Conduct Academy

Code of Conduct Academyn laajan verkkokoulutusvalikoiman kantavana missiona on oikein toimimisen kulttuurin edistäminen suomalaisessa työelämässä. Koulutusvalikoimamme koostuu perinteisen yritysvastuun osa-alueista ja vastuullisen liiketoiminnan ja yrityskulttuurin teemoista.

Academysta löytyy kursseja niin compliancen, riskienhallinnan, yritysvastuun, DEI-työn, vastuullisen yrityskulttuurin edistämisen, sisäisen tarkastuksen, kuin sisäisen valvonnankin teemoista. Verkkokoulutuksemme soveltuvat erityisen hyvin ammattilaisten ja asiantuntijoiden oppimisen tueksi.

Verkkokoulutuspalvelu vastuullisen työelämän opiskeluun

Videoluennoista, osallistavista tehtävistä sekä tekstisisällöistä koostuvat 45-90 minuutin pituiset koulutukset mahdollistavat monipuolisen oppimisen mahduttamisen työpäivän lomaan ja tukevat jatkuvaa oppimista. Useimmat koulutuksemme kuuluvat isompiin koulutuskokonaisuuksiin, jolloin yhtä aihealuetta tulee tarkasteltua monelta kantilta ja lopputuloksena on laajempien kokonaisuuksien ymmärtäminen.

Code of Conduct Academyn sisällöt on todella hyvin kohdennettu omiin vastuullisuuden osa-alueisiinsa. Koulutuspaketti on varsin monipuolinen ja todellakin hyväksi havaittu. Kurssit ovat helposti saavutettavissa ja räätälöitävissä omiin tarpeisiimme.

Arja Kekki, tarkastusjohtaja, Imatran kapunki

Miksi Academy?

Ainutlaatuiset sisällöt

Code of Conduct Academy kokoaa yhteen ainutlaatuisen yhdistelmän ja jatkuvasti kasvavan kattauksen vastuullisen työelämän verkkokoulutuksia.

Koulutukset koostuvat inspiroivista videoluennoista, tekstisisällöistä sekä osallistavista tehtävistä.

Opi missä ja milloin vain

Kaikki koulutuksemme ovat digitaalisessa muodossa, joten voit kouluttautua juuri silloin kun sinulle sopii.

Suoritetun kurssin päätteeksi saat kurssitodistuksen, jota saatat tarvita esimerkiksi ammattisertifikaattien (CIA, CFE, CCEP-I) ylläpitämiseen.

Räätälöidyt kokonaisuudet

Voit hyödyntää kurssisisältöjä juuri sinun tarpeisiisi tai vaikka koko tiimin ammatillisen osaamisen ylläpitämiseen.

Tyytyväisiin asiakkaisiimme lukeutuu ammattilaisia aina yritysvastuun asiantuntijoista juristeihin ja HR-ammattilaisiin.

Academyn verkkokoulutukset

Inspiroidu oppimisesta

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

Käyntiosoite: Bulevardi 21 (sopimuksen mukaan)

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821