Eettisesti kestävämpää työelämää vuodesta 2018

Niina Ratsula perusti Code of Conduct Companyn vuonna 2018 jätettyään työnsä kansainvälisen pörssiyhtiön Ethics & Compliance -toiminnon johtajana. Code of Conduct Company on syntynyt aidosta halusta edistää eettistä työelämää ja vastuullista liiketoimintaa Suomessa ja sen rajojen ulkopuolella. Tähän päivään mennessä olemme auttaneet satoja suomalaisia pörssiyrityksiä, pk-yrityksiä ja julkishallinnon toimijoita edistämään eettistä ja vastuullista liiketoimintaa ja hyvää hallintoa.

Rakennamme oikein toimimisen kulttuuria

Me uskomme, että aito yritysvastuu lähtee liikkelle arvopohjaisesta johtamisesta ja eettisesti kestävästä päätöksenteosta. Eettisten ohjeiden ja vastuullisuusraporttien lisäksi tarvitsemme aitoa yksilöiden sitoutumista eettiseen ja sääntöjenmukaiseen toimintaan ja ymmärrystä siitä, mitä vastuullinen ja eettisesti kestävä päätöksenteko ja toiminta tarkoittaa meidän ihan jokaisen arjessa. Siksi missionamme on luoda työelämään oikein toimimisen kulttuuria.

Rakennamme oikein toimimisen kulttuuria asiakkaidemme kanssa. Jokapäiväisessä työssämme tämä tarkoittaa sitä, että teemme monenlaisia asiakasprojekteja, joissa kaikissa yhdistyy visio eettisesti kestävämmästä työelämästä.

Työskentelemme asiakkaidemme kanssa erilaisten sosiaalisen ja taloudellisen vastuullisuuden parissa erilaisten code of conduct- ja compliance -teemojen sekä yritysvastuun kehittämistä koskevissa asiakasprojekteissa. Yhteistyöprojetien rinnalla tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman vastuullisen liiketoiminnan ja eettisesti kestävän yrityskulttuurin verkkokoulutuksia Code of Conduct Academyssa.

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821