Kohtaamisia eettisemmän työelämän puolesta

Oikein toimimisen kulttuurin rakentaminen kuuluu kaikille. Työyhteisöissä eettiseen toimintaan sitoutuminen ja aiheen ymmärtäminen ovat sen toteutumisen ensiaskelia. Autamme yhteisen ymmärryksen rakentamisessa mielellämme.

Koulutamme, fasilitoimme ja puhumme eettisestä työelämästä. Voit tilata juuri sinun organisaatiollesi tai yhteisöllesi räätälöityjä kohtaamisia eettisen työelämän eri teemoista.

Sitouta yhteisösi oikein toimimisen kulttuuriin

Interaktiiviset koulutukset verkossa ja livenä

Koulutamme asiakkaitamme eettisestä liiketoiminnasta ja yrityskulttuurista sekä sosiaalisen ja taloudellisen vastuullisuuden teemoista niin etänä, paikanpäällä kuin organisaatiolle räätälöityjen verkkokoulutusten avulla.

Osallistavat ja innostavat työpajat

Autamme asiakkaitamme vastuullisemman ja eettisemmän työyhteisön rakentamisessa vetämällä työpajoja ja fasilitoimalla vaikeitakin eettiseen liiketoimintaan liittyviä keskusteluja. Fasilitointitapamme on lempeä, mutta käytännönläheinen.

Inspiroivat puheenvuorot ja luennot

Edistämme oikein toimimisen kulttuuria rautaisella ammattitaidolla inspiroivien puheenvuorojen ja luentojen avulla. Code of Conduct Companyn perustaja Niina Ratsula on yksi vastuullisen työelämän kysytyimpiä puhujia.

Asiantuntemuksenne ja osaamisenne huokui koulutuksessa, se herätti paljon kiinnostusta ja puheita kuulijakunnassa. Mallit ja esimerkit olivat helposti ymmärrettäviä ja toivat teorian lähelle konkretiaa. Teillä on hyvät opetustaidot. Kuulija ei pääse nukahtamaan.

Seija Henttunen, riskienhallinta-asiantuntija, Suomen Akatemia

Code of Conduct Academy vastuullisuusosaamisen kehittämiseen

Tiesitkö, että verkko-oppiminen on nimetty yhdeksi mielekkäimmistä tavoista tukea elinikäistä oppimista? Code of Conduct Academy on verkkokoulutuspalvelu, josta löydät laajan kattauksen vastuulliseen työelämään liittyviä verkkokoulutuksia.

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

Käyntiosoite: Bulevardi 21 (sopimuksen mukaan)

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821