Compliance-ohjelmat ja korruptionvastainen työ kestävän liiketoiminnan kulmakivenä

Compliance-ohjelmat ja korruption vastaiset ohjelmat ovat vastuullisen liiketoiminnan perusta ja tärkeä osa hyvää hallintoa. Niiden avulla varmistetaan, että yritys toimii sen toimintaan kohdistuvien vaatimusten mukaisesti, joita asettavat lainsäädäntö, asiakkaat, työntekijät ja yhteistyökumppanit.

Kyse ei ole vain lainkirjaimen noudattamisesta tai sakkojen välttämisestä, vaan halusta luoda kestävää liiketoimintaa ja edistää oikein toimimisen kulttuuria. Seurauksena syntyy oikeudenmukainen työyhteisö ja vastuullinen brändi, joka kestää tarkastelua ja ottaa kolhut paremmin vastaan.

Tuemme compliance- ja korruptionvastaisessa työssä

Compliance-ohjelmat

Me tiedämme, miten rakentaa compliance-ohjelma, joka ei vain näytä hyvältä paperilla, vaan myös toimii käytännössä. Olemme tukenasi, oli sitten kyseessä compliance-ohjelman laatiminen, compliance-riskien kartoitus, ohjeistusten ja prosessien kehittäminen, vaikuttavan viestinnän ja koulutuksen toteuttaminen taikka ohjelman ulkoinen arviointi.

Korruptiontorjunta

Korruptiontorjunta (Anti-Bribery and Corruption Program) on tärkeä osa organisaatioiden vastuullisuustyötä ja meillä on vahva osaaminen sen käytännön toteuttamisessa. Autamme tunnistamaan organisaatiollesi olennaisimmat korruptioriskit, luomaan korruptionvastaisen ohjeistuksen, ottamaan käyttöön toimivia kontrolleja sekä viestimään ja kouluttamaan korruptionvastaiset periaatteet vaikuttavalla tavalla.

Saimme Niinan avulla kartoitettua compliance-toimintomme alle kuuluvien toimintojen nykytilaa ja laadittua konkreettisen toimintasuunnitelman niiden kehittämiseksi seuraavien vuosien aikana. Voimme lämpimästi suositella Niinaa ja Code of Conduct Companya vastaaviin toimeksiantoihin.

CFO, 3stepIT

Code of Conduct Academy vastuullisen liiketoiminnan tueksi

Tiesitkö, että verkko-oppiminen on nimetty yhdeksi mielekkäimmistä tavoista tukea elinikäistä oppimista? Code of Conduct Academy on verkkokoulutuspalvelu, josta löydät laajan kattauksen vastuulliseen työelämään liittyviä verkkokoulutuksia.

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821