Eettiset periaatteet Imatran kaupungille

Imatran kaupunkikonsernin eettisten periaatteiden muotoilu työpajojen ja koulutuksen keinoin

”Niina oli fasilitoimassa Kaupungin johdolle suunnattua workshoppia, jonka tavoitteena oli muodostaa perusta Imatran kaupunkikonsernin eettisille periaatteille.

Workshopin aikana kävimme keskustelua siitä, mitä eettisyys organisaation toiminnassa tarkoittaa ja mitkä ovat tyypillisiä tilanteita, joissa eettiset periaatteet joutuvat koetukselle. Osa workshopin sisällöstä toteutettiin pienryhmissä, tavoitteena pohtia eri toimintojen kautta, mitä eettisten periaatteiden mukaan toimiminen käytännössä tarkoittaa.

Workshopin tulokset purettiin koko ryhmän kesken, ja ryhmätöiden perusteella Niina auttoi luonnostelemaan ehdotelman Imatran kaupunkikonsernin eettisiksi periaatteiksi, joiden työstäminen jatkui henkilöstön, valtuustoryhmien ja konserniyhtiöiden hallitusten keskuudessa eteenpäin. Myöhemmin luotuihin periaatteisiin palattiin vielä kaikille esihenkilöille järjestetyn koulutuksen muodossa.

Projektin yksi tavoitteista oli osallistaa workshopin osallistujat pohtimaan eettisten käytäntöjen tarvetta ja merkitystä oman työnsä ja edustamansa organisaation kannalta. Tässä tehtävässä Niina onnistui hyvin ja voimmekin suositella yhteistyötä Code of Conduct Companyn kanssa vastaaviin projekteihin.”

Kaisa Heino, apulaiskaupunginjohtaja

Ota yhteyttä

Code of Conduct Company.

Mannerheiminaukio 1 A,
Helsinki, Finland

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821

Y-tunnus: 2369201-1

Verkkolaskuosoite: 003723692011
Operaattori: Maventa (003721291126)

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia