Kirjamessuilla: Oikein toimimisen kulttuuri – johtajan opas eettisen organisaation luomiseen

Kirjamessuilla: Oikein toimimisen kulttuuri – johtajan opas eettisen organisaation luomiseen

Yksi parhaimpia juttuja vuonna 2019 on ollut neljännen tietokirjani synnyttäminen. ”Oikein toimimisen kulttuuri – johtajan opas eettisen organisaation rakentamiseen” kokoaa yksiin kansiin ne tarinat, joiden kautta olen pukenut sanoiksi sen, mistä oikein toimimisen kulttuurissa on mielestäni kyse. Kirja on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa pohtia miten oman käyttäytymisen tai johtamisen kautta voi tukea eettisen yrityskulttuurin muodostumista.

Haastattelu kirjamessuilta

Mutta mistä oikein toimimisen kulttuurissa on kyse ja miksi jokaisen johtajan pitäisi olla siitä kiinnostunut? Miten rakennetaan eettinen ohjelma? Mitä on eettinen sokeutuminen? Mitkä ovat varmat keinot tuhota eettinen yrityskulttuuri? Näistä kysymyksistä keskustelemma Editan Henna Tolvasen kanssa oheisella videolla, joka kuvattiin Kirjamessuilla 26.10.

https://youtu.be/Kk92KqrIjOE

Ota yhteyttä

Code of Conduct Company.

Mannerheiminaukio 1 A,
Helsinki, Finland

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821

Y-tunnus: 2369201-1

Verkkolaskuosoite: 003723692011
Operaattori: Maventa (003721291126)

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia