Digitaalinen Code of Conduct -koulutus Tikkurilan henkilöstölle

TIKKURILA HOUSE RULES -VERKKOKOULUTUS GLOBAALILLE HENKILÖSTÖLLE

Code of Conduct Companylla oli kunnia saada toimia kumppanina Tikkurilan House Rules -koulutuksessa, jotka koskivat yhtiön eettisiä periaatteita. Käsikirjoitimme ja laadimme digitaalisen koulutuksen, jossa House Rules -periaatteet esiteltiin koko henkilöstölle.

Digitaalisessa koulutuksessa House Rules -periaatteet esiteltiin persoonallisesti toteutettuina animaatioina ja niiden pohjalta laadittuina harjoitustehtävinä, joiden myötä käyttäjiä aktivoitiin pohtimaan, kuinka soveltaa periaatteita käytännön arkipäiväisissä tilanteissa. Koulutus sisälsi myös lopputestin, jonka läpäisy oli vaatimuksena koulutusmerkinnän saamiseksi.

Koulutus lanseerattiin 11 eri kielellä henkilöstölle Tikkurilan LMS-järjestelmässä.

code of conduct elearning

Kiinnostaako digitaalinen koulutus omalle henkilöstöllesi?

Olemme luoneet muutamia demoja toteuttamistamme koulutuksista. Toivomme sinun saavan näistä inspiraatiota oman koulutuksen suunnitteluun. Autamme mielellään sinua löytämään juuri sinun organisaatiollesi merkityksellisen tavan viestiä ja kouluttaa vastuullisista toimintatavoista.

Code of Conduct -koulutukset

Code of Conductit ovat ydinosaamistamme ja olemmekin luoneet jo lukuisille organisaatiolle oman digitaalisen Code of Conduct koulutuksen. Pyydä tunnareita demo-kurssiimme, josta näet käden- ja ajatustenjälkeämme!

Animaatioita viestinnän tueksi

Moni yritys on valinnut animaatiot yhdeksi keinoksi tukea vastuullisten toimintatapojen viestintää. Animaatiot toimivat hyvin osana laajempia verkkokoulutuksia, mutta niitä voi soveltaa hyvin myös ”teasereina” aihepiiriin esimerkiksi intrassa.

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

Käyntiosoite: Bulevardi 21 (sopimuksen mukaan)

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821