Oppaat ja demokurssit

Olemme laatineet käytännönläheisiä oppaita sekä esimerkkejä toteuttamistamme digitaalisista koulutuskokonaisuuksista. Toivomme, että saat näistä inspiraatiota organisaatiotasi oikein toimimisen kulttuurin rakentamiseen.

Kaikki oppaat ovat veloituksetta ladattavissasi. Voit myös varata maksuttoman demoesittelyn, jossa esittelemme tarkemmin tarjoamiamme koulutusratkaisuja.

Oppaita

Esimerkkejä digitaalisista koulutuksista

Monipuolisesta koulutusvalikoimastamme löytyy simppeleitä pilvipalveluita, joiden päälle rakennamme organisaatiollenne muutamassa viikossa brändinne mukaisen verkkokoulutuksen, jonka ylläpitoon et tarvitse omaa järjestelmää. Rakennamme myös eri tasoisia SCORM-pohjaisia koulutuskokonaisuuksia, jotka viet kätevästi omaan oppimisympäristöösi. Varaa maksuton aika koulutusdemoon ja autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin sopivan koulutuksen!

Avaimet käteen
(Vuolearning)

Luomme organisaatiollesi selainpohjaisen Code of Conduct -verkkokoulutuksen, jonka sisältö on täysin räätälöitävissä vastaamaan oman organisaation tarvetta ja brändi-ilmettä. Vuolearning-alustalla toimiva koulutus muodostuu tekstistä, kuvista ja osallistavista tehtävistä, joita voi halutessanne rikastuttaa mm. videoilla ja kuvituksella. Ette tarvitse omaa LMS-järjestelmää, vaan ylläpidämme koulutusta puolestanne kuukausiveloituksella.

Vaikuttavuutta interaktiivisuudella (Articulate Rise)

Articulate Rise -pohjainen koulutus rakentuu niin ikään tekstistä, kuvista ja osallistavista tehtävistä. Monipuolisissa Rise-koulutuksissa on laaja kattaus erilaisia interaktioita, joilla voidaan tuoda oppimiseen vaikuttavuutta. Oppiminen ei todellakaan käy tylsäksi! Tämä koulutus vaatii oman LMS-oppimisympäristöön, johon toimitamme valmiin koulutuksen SCORM-pakettina.

Kaikki herkut
(Articulate Storyline)

Articulate Storyline -pohjaisessa koulutuksessa vain taivas on rajana. Koulutukseen voidaan luoda juuri teidän organisaatiollenne räätälöity rakenne ja ulkoasu. Storyline-koulutukseen on mahdollista rakentaa myös erillisiä oppimispolkuja – näin koulutuksen eri osioita voidaan kohdentaa tarkemmin myös eri kohderyhmille. Tämä koulutus vaatii oman LMS-oppimisympäristöön, johon toimitamme valmiin koulutuksen SCORM-pakettina.

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821