Code of Conduct Company starttaa elokuussa!

Code of Conduct Company starttaa elokuussa!

Yritysetiikka on tänä päivänä – enemmän kuin koskaan aiemmin – keino erottautua ja luoda aitoa kilpailuetua. Yritysten tulee ymmärtää, mitkä tekijät altistavat väärinkäytöksille ja ei-toivotulle käytökselle, ja miten näitä riskejä vastaan voidaan suojautua.

Code of Conduct Company on kumppanisi yritysetiikan, eettisen yrityskulttuurin ja integriteetin rakentamisessa

Koen, että elämme ajanjaksoa, jossa organisaatiot tarvitsevat tukea ja sparrausta yritysetiikkansa kehittämiseen. Kyse ei ole pelkästään kirjallisten eettisten ohjeiden luomisesta, vaan myös oman yrityskulttuurin ymmärtämisestä sekä jokapäiväisistä arjen päätöksistä ja valinnoista. Näistä lähtökohdista käsin perustin Code of Conduct Companyn, joka aloittaa toimintansa elokuun alussa hyvin levätyn kesäloman jälkeen.

”Yritysetiikka on tänä päivänä – enemmän kuin koskaan aiemmin – keino erottautua ja luoda aitoa kilpailuetua.”

Miksi yritysetiikka tulisi olla jokaisen organisaation agendalla?

Yritysetiikkaan liittyvät kysymykset ovat arkipäivää. Luemme päivittäin lehdistä yrityksistä, joissa tapahtuu taloudellisia väärinkäytöksiä, aseman ja vallan väärinkäyttöä, seksuaalista häirintää ja monenmuunlaista epäasiallista käytöstä. Sen lisäksi, että epäeettinen toiminta on väärin, siitä koituvat seuraukset voivat myös olla kohtalokkaita. Eurot ja asiakkaat katoavat, brändi ja yrityskuva kärsii, väärintekijät menettävät työpaikkansa, johto menee vaihtoon tai pahimmassa tapauksessa vankilaan. Hyvät yritysetiikan käytännöt, compliance-ohjelmat ja eettisiä arvoja tukeva yrityskulttuuri ovat parhaita keinoja varmistaa että yritys, eli sen yksittäiset työntekijät, toimivat niin kuin on oikein. Samalla ne suojaavat yrityksen brändiä, mainetta ja työntekijöitä edellä kuvatuilta riskeiltä ja samalla varmistavat yrityksen aseman houkuttelevana ja arvostettuna yhteistyökumppanina ja työnantajana myös jatkossa.

Mitä yhteistyömme voisi tarkoittaa käytännössä?

Code of Conduct Companyn tarkempien palvelukonseptien suunnittelu on vielä työn alla. Yrityksen olemassaolon tarkoitus on kuitenkin selkeä: halu auttaa organisaatioita rakentamaan integriteetista ja yritysetiikasta keinon erottautua ja luoda aitoa kilpailuetua. Yhteistyömme voi sisältää esimerkiksi jokain seuraavista: Eettisten ja compliance -ohjelmien/käytäntöjen suunnittelu & jalkautus Code of Conduct lanseeraukset ja viestintä Eettisen kulttuurin edistäminen ja arviointi Vastuullisen ja kunnioittavan työkulttuurin edistäminen ja johtaminen Eettiset ilmoituskanavien käyttöönotto (whistleblowing) ja väärinkäytösepäilyjen tutkintaprosessit Sisäisten käytäntöjen suunnittelu epäasiallisten toimien tunnistamisessa ja käsittelyssä Sisäisen valvonnan ja sisäisen tarkastuksen kehittäminen Johdon & esimiesten kouluttaminen ja sparraus Sisäisen viestinnän sparraus + apu toteutuksessa Jos haluat jutella lisää, otathan yhteyttä niin vaihdetaan ajatuksia! Kiinnostuitko? Tutustu tästä palvelutarjontaamme.

”Code of Conduct Companyn olemassaolon tarkoitus on selkeä: halu auttaa organisaatioita rakentamaan integriteetista ja yritysetiikasta keinon erottautua ja luoda aitoa kilpailuetua.”

Kiinnostuitko? Tutustu tästä palvelutarjontaamme.

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

Käyntiosoite: Bulevardi 21 (sopimuksen mukaan)

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821