Code of Conduct Companyn kesätiimi täällä moi!

Code of Conduct Companyn kesätiimi täällä moi!

”Moikka! Olen Noora Piippo ja opiskelen hallintotieteitä Tampereen yliopistossa. Vastaan markkinoinnista ja sisällöntuotannosta Code of Conduct Companyssa. Sisälläni elää pieni maailman pelastaja, joka ei millään pysty ummistamaan silmiä väärinkäytöksiltä tai kaltoinkohtelulta. Onneksi ei tarvitsekaan ummistaa silmiä vaan saan olla mukana levittämässä oikein toimimisen kulttuuria! Uskon ja toivon, että tulevaisuuden työelämässä eettisesti oikein toimiminen nähdään itsestään selvyytenä. Vielä kuitenkin Code of Conduct Companya kiperästi tarvitaan.”

”Hyvää morjesta! Olen Juho Rasa, ensimmäisen vuoden kauppatieteiden opiskelija Hanken Svenska handelshögskolanista. Olen luonteeltani eloisa ja utelias sekä rakastan oppimista ja uusiin ihmisiin tutustumista. Päätehtäväni Code of Conduct Companyssa on organisoida sosiaalista mediaa, myyntiä sekä sisällöntuotantoa – ja keittää kahvia. Yrityksenä Code of Conduct Company on aivan erityinen: missiomme on luoda työllesi selkeä suunta ja auttaa sinua oikein toimimisen kulttuurin luomisessa. Vastuullinen liiketoiminta on todellista tämän päivän johtajuutta, ja haluan olla edesauttamassa oikein toimimisen voittokulkua myös tulevaisuudessa.”

”Heipsansaa! Olen Salla Vaittinen ja opiskelen viimeistä vuotta Tampereen Ammattikorkeakoulun Proakatemialla yrittäjyyttä ja tiimijohtamista. Teen koulutussisältöä  Code of Conduct Academyyn, ja tällä hetkellä viimeistelen tunnin mittaista verkkokoulutusta aiheesta tiimin monimuotoisuus. Uskon, että toisista ihmisistä aito välittäminen ja ihmisten oikein kohtelu tuottaa parempia lopputuloksia bisnesmielessä – kuin myös hyvinvointia ja merkityksellisyyden kokemista, sillä onnellisia ihmisiä ei tässä maailmassa voi olla liikaa. Näen, että yrityksillä on tässä iso mahdollisuus olla vaikuttamassa. Olen oppinut, että innostuminen on eteenpäin vievä voimavara jota pitää vaalia, ja toivon että ihmisillä on tilaisuus innostua sekä myötäinnostua työyhteisössään”

Ota yhteyttä

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

Käyntiosoite: Bulevardi 21 (sopimuksen mukaan)

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia