Eettiset periaatteet Recserille ja organisaation kumppaniverkostolle

Code of Conduct Company auttoi rakentamaan paristo- ja akkukierrätystä organisoivalle tuottajayhteisö Recser Oy:lle eettiset periaatteet. Eettisiä periaatteita haluttiin lähteä luomaan omalle organisaatiolle, jonka lisäksi niiden tavoitteena on tukea vastuullista toimintaa myös Recserin laajan kumppaniverkoston keskuudessa. Paristojen ja akkujen tuottajilla on lakisääteinen velvollisuus järjestää tuotteiden jätehuolto asianmukaisella tavalla, joten Recserillä tuottajayhteisönä on tärkeä tehtävä tämän velvollisuuden täyttämisessä. Yhteiset eettiset pelisäännöt auttavat varmistamaan vastuullisen toiminnan toteutumista koko toimintaverkostossa.

Eettiset periaatteet työstettiin yhdessä Recserin tiimin kanssa työpajatyöskentelyn keinoin. Yhteistyö alkoi lyhyellä verkkokyselyllä, jolla kartoitettiin työntekijöiden lisäksi myös organisaation hallituksen ja vastuullisuustyöryhmän näkemyksiä ja odotuksia eettisille periaatteille. Lopputuloksena syntyivät selkeät ja vaatimustenmukaiset eettiset periaatteet, joiden pohjalta laadittiin myös erillinen eettinen ohjeistus Recserin kumppaniverkostolle.

”Yhteistyö Niinan ja Kian kanssa oli paitsi erittäin sujuvaa, myös todella mukavaa. Meille oli tärkeää, että koko organisaatiomme hallitusta myöten saatiin osallistettua projektiin ja sitoutumaan periaatteisiin, mikä onnistui hienosti vuorovaikutteisen työskentelyn ansiosta.  Olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä ja voimme lämpimästi suositella yhteistyötä Code of Conduct Companyn rautaisten ammattilaisten kanssa muillekin.”

– Liisa-Marie Stenbäck, toimitusjohtaja, Recser Oy

Kaipaatko tukea eettisten periaatteiden luomiseen tai jalkauttamiseen? Autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821