Glastonille kilpailuoikeusverkkokoulutus osaksi vaikuttavaa compliance-ohjelmaa

Code of Conduct Company toimi lasinjalostusteknologiayritys Glastonin kumppanina kilpailuoikeutta käsittelevän verkkokoulutuksen käsikirjoittamisessa ja teknisessä toteutuksessa.

Verkkokoulutuksessa hyödynnettiin pohjana Code of Conduct Companyn kilpailuoikeuskoulutuksen demokurssia, joka räätälöitiin sekä visuaalisen ilmeen että sisällön osalta vastaamaan Glastonin liiketoiminnalle relevantteja kilpailuoikeudellisia kysymyksiä. Articulate Rise -alustalle rakennettu verkkokurssi mahdollistaa tuloksellisen oppimisen monipuolisen sisällön, kiinnostavien esimerkkien sekä käytännön sovellusten kautta.

Kilpailuoikeuskoulutuksessa pohdittiin muun muassa sitä, miksi kilpailuoikeutta tarvitaan, mitkä ovat keskeisiä riskinpaikkoja kilpailijoiden kanssa toimittaessa, sekä miten minimoida riskitilanteet ja toimia epäselvissä tilanteissa.

”Code of Conduct Companyn malli, jossa demokurssi räätälöitiin meidän yrityksen tarpeisiin sopivaksi, oli erittäin toimiva ja myös kustannustehokas tapa toteuttaa verkkokoulutus tästä aiheesta. Verkkoalusta oli koulutusta tehdessä helppo käyttää, sisältöä sai käteväsi kommentoida ja muokata oman näköiseksi. Yhteistyö Niinan ja muun tiimin kanssa oli mutkatonta. Code of Conduct Companyn ote oli käytännönläheinen ja yrityksen näkökulmat ymmärtävä. Lämmin suositus!”

– Kaisa Latva, lakiasiainjohtaja, Glaston Corporation


Kaipaatko tukea compliance-teemojen kouluttamisessa? Autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821