Sisäisen tarkastuksen strateginen kumppani Antellille​

Code of Conduct Companylla on ollut ilo ja kunnia toimia Katri Antell Oy:n kumppanina sisäisen tarkastuksen toiminnon strategisessa kehittämisessä ja ulkoistettuna sisäisen tarkastuksen palveluntuottajana. Osana yhteistyötämme olemme laatineet sisäisen tarkastuksen toimintaohjeen sekä sisäisen tarkastuksen riskiperusteisen toimintasuunnitelman, jotka toimivat perustana ammattimaiselle sisäiselle tarkastukselle.

”Yhteistyökumppanin valinnassa meille oli sisäisen tarkastuksen substanssin lisäksi tärkeää yhteinen kieli, vuorovaikutuksen sujuvuus ja helppous. Yhteistyössämme se oli ja on ollut tätä ensikontaktista lähtien”, iloitsee Katri Antellin talousjohtaja Jussi Muhonen.

Sisäisen tarkastuksen toimintasuunnitelma on laadittu riskiarvion ja avainhenkilöiden haastatteluiden pohjalta. Suunnitelmassa on eritelty vuosittaiset varmennus- ja konsultointitoimeksiannot sekä suunnitelma sisäisen tarkastustoiminnon prosessien ja toimintamallien kehittämiseksi. Suunnitelman mukaiset tarkastustoimeksiannot olemme toteuttaneet sisäisen tarkastuksen kansainvälisten ammattistandardien mukaisesti ja niiden tuloksista on raportoitu Katri Antellin hallitukselle.

Tvenda Oy toimii Code of Conduct Companyn strategisena yhteistyökumppanina tässä sisäisen tarkastuksen toimeksiannoissa.

”Tarkastustoiminta on nostanut esille oleellisia asioita ja ehdotetut toimenpiteet osuvat keskeisiin prosesseihin. Hyvää työtä ja selkeitä raportteja, jotka tuovat koko organisaatiollemme uutta näkökulmaa. Suosittelen Code of Conduct Companya lämpimästi”, Muhonen toteaa.

Oletko kiinnostunut sisäisen valvonnan ja tarkastuksen palveluistamme?

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821