Code of Conduct -käsikirja ja verkkokoulutus Suomisen globaalille henkilöstölle

Code of Conduct Companylla oli kunnia toimia kumppanina Suomisen liiketapaperiaatteiden (Code of Conduct) viestimisessä henkilöstölle.

Osana yhteistyötämme laadimme Code of Conduct -käsikirjan, jossa liiketapaperiaatteet tuotiin käytännön tasolle konkreettisten esimerkkien ja kysymysten avulla.  Lisäksi käsikirjoitimme ja tuotimme Code of Conduct -verkkokoulutuksen, joka teorian lisäksi sisälsi runsaasti käytännön esimerkkejä sekä käyttäjää aktivoivia tehtäviä, joiden myötä käyttäjiä kannustettiin pohtimaan, miten soveltaa periaatteita konkreettisissa arkipäiväisissä tilanteissa. Verkkokoulutukseen rakennettiin kolme vaihtoehtoista polkua, joiden tavoitteena oli huomioida erilaisia tilanteita, joita eri rooleissa toivat henkilöt voivat työssään kohdata. Roolipohjaisella koulutuksella edistämme käyttäjäkokemusta, jossa sisältö ja aktivoivat harjoitukset ovat mahdollisimman samaistuttavia. Koulutus sisälsi paljon kerroksellisuutta sekä lopputestin, jonka läpäisy oli vaatimuksena koulutusmerkinnän saamiseksi.

Käsikirja ja verkkokoulutus toteutettiin 5 eri kielellä. Käsikirjaa jaetaan mm. uusien työntekijöiden perehdytyksen yhteydessä ja koulutus lanseerattiin henkilöstölle Suomisen LMS-järjestelmässä.

Code of Conduct Company toteutti Suomiselle avaimet käteen -periaatteella juuri meitä varten räätälöidyn koulutuskokonaisuuden ja käsikirjan, jotka korostavat meille tärkeitä asioita yritysvastuussa ja noudattavat täydellisesti visuaalista ilmettämme. Luomisprosessi oli sujuva ja nopea, yhteistyö saumatonta ja kokonaiskustannus erittäin kohtuullinen. Voin suositella lämpimästi Code of Conduct Companya yhteistyökumppaniksi tämän kaltaisiin hankkeisiin.”

– Klaus Korhonen, henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja, Suominen Oyj

Tarvitsetko sparrausta compliance-ohjelman rakentamisessa tai kehittämisessä?

Kiinnostaako eettisten periaatteiden muotoilu omalle organisaatiollesi?

Voisimmeko olla avuksi eettisten periaatteiden viestimisessä ja kouluttamisessa omalle organisaatiollesi?

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

Käyntiosoite: Bulevardi 21 (sopimuksen mukaan)

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821