Code of Conduct Company palkittiin Oppian vuoden koulutuskumppanina

Code of Conduct Company palkittiin Oppian vuoden koulutuskumppanina

Minulla oli ilo ja suuri kunnia viime viikolla vastaanottaa Oppian Vuoden koulutuskumppani -(pienet yritykset) palkinto. Olemme Oppian kanssa tehneet yhteistyötä vahvasti koko syksyn 2018 ajan ja itse olen kokenut yhteistyön todella positiivisesti: Oppia tarjoaa kumppaneilleen alustan, jota kautta voi helposti ja vaivattomasti järjestää seminaareja, koulutuksia ja webinaareja. Järjestäjän ei itse tarvitse huolehtia ilmoittautumisista, laskutuksesta tai käytännön järjestelyistä. Lisäksi pitämällä koulutuksia Oppian alustalla, pienyritys saa mukavasti näkyvyyttä Oppian voimakkaasti kasvavan asiakaskunnan keskuudessa.

Code of Conduct Company järjestää säännöllisesti koulutuksia muun muassa seuraavista teemoista:

– Code of Conductin laatiminen ja jalkauttaminen
– Eettisyys ja korruptio työelämässä
– Whistleblowing-kanavien tuloksellinen käyttö
– Väärinkäytösriskin hallinta
– Sisäisen valvonnan ja sisäisen tarkastuksen kehittäminen
– Esimiesvalmennukset

Yhteistyö on poikinut myös uusia ajatuksia. Huhtikuussa 2019 tulemme järjestämään ensimmäistä kertaa yhdessä päivän mittaisen Business Ethics -seminaarin, jonne on kiinnitetty jo nyt Suomen huippupuhujia bisnesetiikan eri osa-alueilta. Tapahtuma tullaan julkaisemaan tammikuun alussa ja nyt voi päivämäärän 4.4. jo laittaa ylös! Suosittelen lämpimästi yhteistyötä Oppian kanssa kaikille koulutuspalveluiden tuottajille, erityisesti pienyrityksille! Code of Conduct Companyn ajankohtaisen koulutustarjonnan löydät aina Oppian sivuilta. Code of Conduct Companyn ystävänä saat kaikista koulutuksista 20% alennuksen koodilla VIP.

Kiitos vielä kerran Oppian upea ja energinen porukka – teidän kanssa on hienoa tehdä yhteistyötä!

Niina

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821