Suomisen tukena kilpailuoikeuden verkkokoulutuksen tuottamisessa

Code of Conduct Company on toteuttanut Suominen Oyj:n kanssa globaalisti avainhenkilöille suunnatun kilpailuoikeusverkkokoulutuksen. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja maailman suurimpia kuitukangasvalmistajia, ja kilpailuoikeuskäytäntöjen tunteminen on tärkeä osa Suomisen liiketoimintaa.

Teknisen toteutuksen rakensimme Articulate Rise-alustalle, joka mahdollistaa monipuolisen oppimisen erilaisten sisältömuotojen ja käytännön sovellusten kautta ja se on erityisesti suunniteltu aikuisoppijille. Verkkokoulutuksessa hyödynnettiin pohjana Code of Conduct Companyn demokurssia, joka mahdollisti kustannus- ja resurssitehokkaan lähestymistavan Suomiselle. Pohjasta huolimatta kurssi oli räätälöitävissä spesifisti Suomisen tarpeita silmällä pitäen niin tekstin, kuin visuaalisuudenkin suhteen.

Kurssi yhdistelee kilpailuoikeuden keskeisiä teemoja, erilaisia tehtäviä ja tapausesimerkkejä. Kurssista on tullut paljon positiivista palautetta ja kurssin suorittaneet ovatkin todenneet, että kurssin rakenne on selkeä ja sisältö kiinnostava.

”Yhteistyö Code of Conduct Companyn kanssa sujui jälleen hyvin ja saimme yhdessä rakennettua visuaalisesti ja sisällöllisesti onnistuneen kokonaisuuden, johon olemme olleet hyvin tyytyväisiä.”
– Anni Luoma, Legal Counsel, Suominen Oyj

Voisimmeko olla avuksi verkkokoulutustoteutusten laatimisessa omalle organisaatiollesi?

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821