Code of Conduct -viestintä

Eettisten periaatteiden viestimiseen on useita mahdollisuuksia. Alta löytyy useampi esimerkki eettisten periaatteiden käsikirjoista sekä esimerkit näytönsäästäjistä ja animaatioista. Näiden lisäksi olemme vuosien aikana tuottaneet julisteita ja muita visuaalisia materiaaleja Code of Conduct -viestinnän tueksi.

Viesti eettiset periaatteet käsikirjalla

Eettiset periaatteet on hyvä olla käden ulottuvilla joka päivä. Olemme loihtineet jo kymmeniä Code of Conduct -käsikirjoja erilaisille organisaatiolle – pörssiyrityksille, perheyhtiöille, kaupungin liikelaitoksille ja kansainvälisille konserneille. Käsikirjan avulla eettiset periaatteet heräävät henkiin konkreettisten esimerkkien ja päivittäisten pohdintojen valossa. Alla olevista esimerkeistä voit käydä kurkkamassa ja valitsemassa omaa organisaatiotasi eniten puhuttelevan mallin.

Viesti Code of Conduct -näytönsäästäjillä

Moni asiakkaamme on valinnut viestinnän keinoksi näytönsäästäjät, mikä on helppo ja edullinen tapa tuoda eettiset periaatteet jokaisen työntekijän eteen. Toteutustapoja näytönsäästäjille on monia.

Animaatioita viestinnän tueksi

Moni asiakkaamme on valinnut animaatiot yhdeksi keinoksi tukea vastuullisten toimintatapojen viestintää. Animaatiot toimivat hyvin osana laajempia verkkokoulutuksia, mutta niitä voi soveltaa hyvin myös ”teasereina” aihepiiriin esimerkiksi intrassa.

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821