Verkkokoulutukset henkilöstölle

Liiketoimintamme ytimessä on laadukkaiden verkkokoulutusten toteuttaminen Code of Conduct ja Compliance-teemoista. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy simppeleitä pilvipalveluita, joiden päälle rakennamme organisaatiollenne muutamassa viikossa brändinne mukaan toteutun verkkokoulutuksen, jonka ylläpitoon et tarvitse omaa järjestelmää. Saat kauttamme myös eri tasoisia SCORM-pohjaisia koulutuskokonaisuuksia, jotka viet kätevästi omaan oppimisympäristöösi.

Alta löydät demo-esimerkkejä, sekä listauksemme eri tuotteidemme ominaisuuksista sekä hinnoittelusta. Ota yhteyttä jos haluat keskustella tarkemmin, kuinka voisimme olla avuksi!

Vastuullisuuden opintopolut

Code of Conduct Academyn vastuullisuuden opintopoluilla koulutat tiimisi tai vaikka koko henkilöstön yritysvastuun, vastuullisen liiketoiminnan ja eettisen yrityskulttuurin teemoista kätevästi verkossa. Opintopolkumme muodostavat kompaktin kokonaisuuden sosiaalisen ja taloudellisen vastuullisuuden keskeisimmistä teemoista helppokäyttöisellä verkkokurssialustalla.

Code of Conduct -verkkokoulutukset

Code of Conductit ovat ydinosaamistamme ja olemmekin luoneet jo lukuisille organisaatiolle oman digitaalisen Code of Conduct koulutuksen. Käy selaamassa esimerkkikoulutustamme ja inspiroidu! Esimerkkikoulutus on rakennettu Articulate -softalla – toimitamme valmiin SCORM-paketin oppimisympäristöönne.

Verkkokoulutus korruption ja lahjonnan torjunnasta

Korruptiontorjunta on monessa yrityksessä viime vuosina korostunut teema. Yksi tärkeimmistä korruption ehkäisyn keinoista on lisästä henkilöstön ymmärrystä korruption eri muodoista sekä siitä, miten korruptiota havaitessaan tulisi toimia. Katso seuraava esimerkki suositusta korruptio online-koulutuksesta, joka on hyödynnettävissä sellaisenaan taikka räätälöitynä oman organisaatiosi käyttöön! Esimerkkikoulutus on rakennettu Articulate -softalla – toimitamme valmiin SCORM-paketin oppimisympäristöönne.

Avaimet käteen – Code of Conduct -koulutus

Löydät valikoimastamme myös valmiin selainpohjaisen Code of Conduct -verkkokoulutuksen, jonka sisältö on täysin räätälöitävissä vastaamaan oman organisaationne tarvetta ja brändi-ilmettä. Vuolearning-alustalla toimiva koulutus muodostuu tekstistä, kuvista, ja tehtävistä, joita voi halutessanne rikastuttaa mm. videoilla ja laadukkailla interaktioilla – vain taivas on rajana! Et tarvitse omaa LMS-järjestelmää, vaan ylläpidämme koulutusta puolestanne kuukausiveloituksella.

Hinnoitteluesimerkkejä

Tarjoamme neliportaisen hinnoittelumallin, joka on riippuvainen valitusta teknisestä toteutuksesta sekä kustomointien määrästä. Ota yhteyttä, niin mietitään teidän tarpeisiinne sopiva koulutuspaketti.

SIMPLE

Selainpohjainen koulutus valitulla aihealueella (esim Code of Conduct). Sisältö koostuu tekstistä, kuvista, ja tehtävistä, joita voi halutessanne rikastuttaa mm. videoilla ja laadukkailla interaktioilla. Hintaan kuuluu koulutuksen käsikirjoitus, tekninen tuotanto, brändäys ja ylläpito pilvipalveluna.

hinnat alkaen (alv 0%)

2.900 EUR (+ ylläpito 100 EUR / kk)

BASIC

Interaktiivinen koulutus, halutessanne brändinne mukaisilla väreillä ja kuvituksilla. Koulutus toimitetaan SCORM -pakettina.

4.900 EUR

ADVANCED

Kolmas taso sisältää BASIC-tason lisäksi kustomoidut ikonit ja grafiikat, lopputestin sekä enemmän avustavia toimintoja.

7.500 EUR

PRO

Ylimmällä tasolla koulutuspaketti kattaa ADVANCED -paketin, sekä kustomointimahdollisuudet maksimissaan kolmelle eri käyttäjäryhmälle.

9.900 EUR

Ota yhteyttä

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

Käyntiosoite: Bulevardi 21 (sopimuksen mukaan)

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia