Arvojen muotoilu ja jalkautus

Virallisilla arvoilla ei juuri ole merkitystä, jos ne eivät heijastu ihmisten päivittäisessä toiminnassa. 

Arvot ovat vahva johtamisen väline. Niiden autenttisuus mitataan kaikista kipeimmissä tilanteissa. Ne ovat hyödyttömiä, jos ne koristavat ainoastaan ruokalan seiniä, mutta eivät näy ja tunnu ihmisten tekemissä päätöksissä, sanomisissa, tekemisissä, ja tekemättä jättämisissä.

Arvojen tulisi kertoa, miten ihmisten edellytetään toimivan, kun tehdään bisnestä ja ollaan vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Jotta saat arvot aidosti vastaamaan päivittäistä tekemistä, tulee toimivan johdon tai omistajien määritellä niiden perusta. Arvot tulee muotoilla ja avata henkilöstölle merkityksellä tavalla. Niiden tulee merkitä jotain päivittäisessä toiminnassa.

Tarvitsetko apua arvojen muotoilussa?

Autamme yritystäsi muotoilemaan arvot ja kirjoittamaan ne auki merkityksellisellä tavalla. Yhteistyömme tuloksena saat selkeästi sanoitetut ja innostavat arvot, jotka ohjaavat arjen toimintaa. Tämän lisäksi voimme auttaa teitä viemään arvot organisaationne arkeen laajan viestintä- ja koulutuskonseptimme avulla.

Suunnittelu

Johdon sparraus, jossa tunnistamme olemassa olevat kirjatut ja kirjoittamattomat arvot sekä sovimme suuntaviivat eteenpäin.

Kysely

Luottamuksellinen henkilöstökysely, jossa kysytään kirjattujen ja kirjoittamattomien arvojen toteutumista arjessa.

Työpaja

Edellisten vaiheiden pohjalta fasilitoitu työpaja, jossa muotoilemme arvot auki merkityksellä tavalla. Tuloksena syntyy selkeästi sanoitetut ja innostavat arvot, jotka ohjaavat arjen toimintaa.

Jalkautus

Autamme viemään arvot organisaationne arkeen. Arvojen tulisi näkyä rekrytoinnissa, perehdytyksessä, henkilöstön kouluttamisessa sekä suorituksen arvioinnissa ja onnistumisen mittaamisessa.

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

Käyntiosoite: Bulevardi 21 (sopimuksen mukaan)

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821