Hyvä hallintotapa eettisen liiketoiminnan kulmakivenä

Hyvä hallintotapa auttaa organisaatiota johtamaan toimintaansa kohti tavoitteitaan, hallitsemaan liiketoimintaansa liittyviä riskejä, suojamaan julkisuuskuvaansa ja näin luomaan itselleen pysyvän kilpailuedun.

Organisaation on myös hyvä ymmärtää omia valvontamekanismejaan. Nämä koostuvat formaaleista ohjauskäytännöistä sekä yrityskulttuuriin sidoksissa olevista kirjoittamattomista säännöistä.

Tuemme hyvän hallintotavan prosesseja

GRC – governance, riskienhallinta & compliance

Autamme asiakkaitamme kouluttamalla ja kehittämällä hyvän hallinnon ja riskienhallinnan prosesseja. Tuemme asiakkaitamme myös compliance-ohjelmien kehittämisessä konsultoinnin, koulutuksen ja viestinnän keinoin.

Sisäinen tarkastus & sisäinen valvonta

Meillä on yli vuosikymmenen kokemus laadukkaiden sisäisen tarkastuksen palveluiden strategisesta suunnittelusta, toteuttamisesta ja kouluttamisesta sekä toimivamman ja positiivisemman sisäisen valvonnan kehittämisestä.

Tarkastustoiminta on nostanut esille oleellisia asioita ja ehdotetut toimenpiteet osuvat keskeisiin prosesseihin. Hyvää työtä ja selkeitä raportteja, jotka tuovat koko organisaatiollemme uutta näkökulmaa. Suosittelen Code of Conduct Companya lämpimästi.

Talousjohtaja, Antell

Code of Conduct Academy hyvän hallinnon tueksi

Tiesitkö, että verkko-oppiminen on nimetty yhdeksi mielekkäimmistä tavoista tukea elinikäistä oppimista? Code of Conduct Academy on verkkokoulutuspalvelu, josta löydät laajan kattauksen vastuulliseen työelämään liittyviä verkkokoulutuksia.

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Code of Conduct Company.

Postiosoite: Tiilimäki 24 A 1,
00330 Helsinki, Finland

Käyntiosoite: Bulevardi 21 (sopimuksen mukaan)

info@codeofconduct.fi
tel. +358 50 486 9821